ÜDVÖZÖLLEK,

ÖRÜLÖK, HOGY ITT VAGY

"Sokan csak látnak, de nem ismernek"

ugye milyen ismerős ez a mondat? Mikor annyi minden lakozik bennünk, annyira sokrétűek vagyunk, de valójában nem tudjuk megmutatni, hogy valójában kik is vagyunk. Nincs meg az a megfelelő közeg, ahol valójában tisztán, csak önmagunk lehetünk és nem azért, mert nem vállaljuk önmagunk vagy, mert megjátszuk magunk és nem vagyunk őszinték, hanem mert sokszor süket fülekre talál a mondandónk és egyszerűen nem tudunk kibontakozni. Ezzel nincs semmi gond én ekkor döntöttem úgy, hogy megtalálom, kialakítom a saját közegemet, ahol annak, ahhoz tud szólni a mondandóm, akinek éppen szüksége van rá, akit megérintenek és inspirálnak a történeteim és megéléseim.


Olyan sok minden foglalkoztat és szeretném ezeket megosztani másokkal is és nem magamban tartani őket. Lehet, hogy ezek néha apróságnak tűnő dolgok, de van akinek, akkor éppen erre van szüksége és az nyújtja neki a segítséget egy adott témában. Igyekszem ráhangolódni és követni az Isteni áramlást és eszerint élni az életem. A kreatív alkotás közben kezdtem ezeket először megtapasztalni és annyira megszerettem ezt az érzést, hogy az időm nagy részét ebben szeretném tölteni. Ezt igyekszem integrálni az élet minden területén, bármit csináljak is. Hiszek abban, hogy bármit el tudunk sajátítani és sokszor csak annyit kell tennünk, hogy rábízzuk magunkat Istenre és minden támogatást és segítséget megkapunk ehhez.

A blogomat, amit éppen most olvasol, teljesen ezen érzések és érzékelések alapján készítettem el. A névválasztástól az alkotásokig a grafikákig az írásokig, mind Isten ajándékainak megnyilvánulásai rajtam keresztül, Neked. 

SZERETETTEL, Ivett
   INSTAGRAM    

Ha szereted a lélekemelő gondolatokat, az otthon dekorálást, a növényeket és igazából a napi történéseket, akkor kövesd az oldalam

     Alkotásaim      Instagram      Kapcsolat                      

© 2021 Szeretettel készítve

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el