SZERETETÜNK KIFEJEZŐDÉSE

2021.11.01

Amikor illatolok, szaglászom az illóolajakat olyankor tudom, hogy szeretve vagyok, szeretve és figyelve az érzelmeimre és azok legmegfelelőbb segítésére. Egy-egy illattal kapcsolatban olyan élményeim vannak, amiket szívesen osztok meg másokkal. Az illatok az agyunknak egy olyan részébe jut el, ami kikerüli a mindenféle tudatos részt --> tehát a tudatalattiba. Ez pont olyan, mint amikor megérzünk egy illatot és a nagyi sütije jut róla az eszünkbe vagy a kedvesünk parfümje. Az agyunk hihetetlen módon képes elraktározni és társítani dolgokat az illatokhoz. Fantasztikusnak tartom, ezt az egész, ésszel szinte alig felfogható dolgot. 

A tiszta és nagyon "finom", nagyon jó minőségű illóolajak csodálatos dolgokban lehetnek a segítségünkre, pusztán azzal is, hogy aromatikusan belélegezzük őket. Képesek lehetnek az érzelmeinket a pozitív irányba mozdítani, felélénkíteni vagy éppen megnyugtatni a felfokozott érzelmeket, hangulatot. Amikor egy bizonyos helyzetben csak magamon szeretném tapasztalni az éppen aktuális helyzetemre vonatkozó hatását, olyankor a tenyerembe cseppentve mélyen belélegzem és közben becsukom a szemem és percekig csak élvezem az illatot. 


Amikor alváshoz készülünk vagy több embernek szeretnénk a hangulatán segíteni, akkor a diffusort szoktam használni, ezt ilyenkor akár órákig is működtetjük --> ezt szeretem igazán, mert ilyenkor mindent betölt a felemelő, jó illat.


Hasonló témában, itt olvashatsz  HARMÓNIÁBAN

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el