LEGYEN ERŐD

2021.11.01

Mindig legyen erőd ahhoz, hogy felfelé nézz, hogy az égre emeld a tekinteted, hogy oda tudj fordulni, ahol mindig szeretettel fogadnak. Ahol mindig elfogadnak és támogatnak, ahol vezetve vagy és fogják a kezed. A kéz, ami felülről mindig megtart, bármi is legyen az, amiért éppen lesütnéd a szemed. 

Amikor semmi másban nem tudsz bízni, akkor tudd, hogy nem is kell semmiben sem, magadban is csak annyira, hogy átadod magad az Isteni vezettetésnek. Abban bízz, hogy ezt képes vagy véghezvinni és a többit rábízni a Jó Istenre, mert mindenre ott találod a választ, még azokra a kérdéseidre is, amiket még fel sem tettél, de ott már minden rendben van, Te csak engedd meg magadnak, hogy mindaz a jó, megvalósulhasson és megnyilvánulhasson rajtad keresztül az életedben.

Minden egyes szituációt, minden egyes élethelyzetet még az ilyeneket is, megtámogathatunk növényi esszenciákkal, pontosan ezeket a folyamatokat tehetjük könnyedebbé. Olyan egyértelműnek tűnhet, hogy a szeretetet a jót fogadjuk és fogadni tudjuk, közben meg mi magunk zárjuk el előle magunkat. Pedig mindig van, aki szeret, aki támogat, aki örül, hogy Te létezel, ha ezt most nem így érzed, akkor nézz fel és higgy abban, hogy fentről csak a szeretet van és az elfogadás. ISTEN, BÍZIK BENNED ANNYIRA, hogy egyszer rátalálsz úgy igazán és érezni fogod a szeretetét.


Hasonló témában, itt olvashatsz  FELEMELÉS 

   INSTAGRAM    

Ha szereted a lélekemelő gondolatokat, az otthon dekorálást, a növényeket és igazából a napi történéseket, akkor kövesd az oldalam

     Alkotásaim      Instagram      Kapcsolat                      

© 2021 Szeretettel készítve

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el