KÖZÖSSÉGI

2021.11.01

Annyi mindent találhatunk a közösségi oldalakon, annyira el lehet veszni a mindenféle témákkal kapcsolatban is, de valójában nagyon hasznosan is lehet őket használni. A napokban az "ugrott be", hogy törlöm az eddigi oldalaimat az összes felületen, ezzel egy időben az kavargott a fejemben, hogy az összes eddig összegyűjtött oldalak, csoportok, amiket engem érdeklő témákban megtaláltam, minden-minden még a vállalkozós oldalaim is el fognak tűnni. Ez volt az a pont, amikor mégsem a rossz érzés és a veszteség érzése kavargott bennem, hanem, hogy most ez mekkora új lehetőség arra, hogy az eddigit elengedem és nem sajnálom, hanem innentől kezdve, újraindítok mindent --> új energiákkal, új meglátásokkal, mindenféle szempontból egy új érzést és hitet fogok követni egy teljesen más típusú bizalommal, hogy szeretve, segítve, megtartva vagyok. 


Az igazi kapcsolódások az energiák szintjén történik meg. Olyan sok témában, annyi emberhez eljuthatunk, annyi embert "megérinthetünk" egy képpel, egy írással, egy idézettel, bármivel. És lehet, hogy pont az az egy valami kis apróságnak tűnő dolog fogja őt annyira megérinteni, hogy valami nagy változás indul meg az életében --> neked köszönhetően.


Hasonló témában, itt olvashatsz  FELEMELÉS

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el