KAPCSOLÓDÁS

2021.11.01

Amikor kapcsolódunk egy illóolajhoz, olyankor valójában a rajtunk keresztül érkező Isteni energiákhoz kapcsolódunk. Az olajok "csak" megmutatják, hogy most milyen rezgésű energiára van szükségünk. Nagyon szeretem, amikor úgy ténylegesen, mélyen megérint az adott olaj ereje --> energiája. Annyira sok minden van bennük, annyira sok információt rejtenek magukban, egyedül csak rajtunk múlik, hogy megmerjük-e, tudjuk-e magunkat nyitni  ezeknek a befogadására. Egyedül tőlünk függ, hogy hagyjuk-e magunkon, rajtunk keresztül áramoltatni ezeket a rezgéseket, energiákat. Átengedni magunkat a bizalom és hála érzésével a teremtő Jó Istentől érkező jónak.

Az olajak ebben tudnak a segítségünkre lenni, hogy ezeket könnyebben véghez tudjuk vinni, hogy ahol elakadásaink, nehézségeink adódnak, azokat feloldhatja. Annyira maguktól történő folyamatok ezek, amikor tisztán és nyitott szívvel tudjuk ezeket az ajándékokat fogadni. Sokszor nagy bátorság kell ahhoz, hogy a jót magunkhoz tudjuk engedni és el tudjuk engedni a "rosszat". Az elengedés és a befogadás állapotát is nagyon hatékonyan támogathatják. Igazi kis iránymutatóak lehetnek a számunkra.


Hasonló témában, itt olvashatsz  HARMÓNIÁBAN

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el