HOGYAN HASZNÁLJUK A DIFFUSOR ÉKSZEREKET

2021.11.01

Oly sokat hallottunk már az ásványok jótékony hatásaikról, hogy mennyi erőt, energiát és szeretetet képesek közvetíteni. Jótékonyan támogatják az intuíciónkat a felismeréseket a női melegséget. Rengeteg olyan érzelmi töltetük van, amit néha el sem hinnénk.

Szívmelengető-puha-lágy energiákat képesek közvetíteni és ugyanakkor, erőt és határozottságot, attól függően melyik, mire képes. Sokféle ásvány létezik és sokféle érzelmi hangulat. Nagyon szeretem, hogy jótékonyan segítik a női minőségekhez kapcsolódó energiákat, hogy minél hatékonyabban tudjuk ezeket alkalmazni és integrálni az életünkben. Minél inkább meg tudjuk élni a különböző nőiségünket a különböző helyzetekben, annál inkább kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Az illóolajakkal ugyanezeket az energiákat tudjuk működtetni, érvényesíteni. Annyira csodálatos, ahogyan a természet alkotta teremtmények, ennyire összhangban tudnak lenni egymással és ennyire összehangoltan erősítik egymást. Növények és ásványok a szemnek mind gyönyörűségei, az ember csodálatos segítői. 

Többféle módon is használhatjuk a karkötőket:

- intuitíven választunk reggel egy karkötőt, majd egy olajat és egy-egy cseppet cseppentünk a tenyerünkbe vagy a csuklónkra és összedörzsöljük a karkötővel. A fagolyók nagyon jó porózus anyagok és napokig is megtarthatják az illóolaj illatát, ezt részben az illóolaj minősége és az illat is befolyásolja.

Lélegezd be és érezd, ahogyan végig áramlik a testedben az illat. Ez furcsán hangozhat , hogy az illat :) de igenis áramlik mindenhova a testedben és elviszi az energiát mindenhová. Amikor elpárolgott az illat, akkor nincs más teendőd, mint újra cseppenteni és élvezni a hatását az általad választott olajnak.

Intuitív választás alatt azt értem, amikor ott állsz az olajaid és karkötőid előtt és érzed, hogy ma valamiért, azt a bizonyosat kell választanod. Tudd, hogy mindig a legmegfelelőbbet fogod aznapra választani. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek, kapcsolódj be az Isteni áramlatba.

 - másik módja, amikor előre tudod, hogy aznapra egy nyugodt hatású olajat és karkötőt választasz, mert egy kicsit pörgősebb napod lesz. Ilyenkor a szándékunk szerint választunk.

Megerősítő mondatot is mondhatunk hozzá, mint tudjuk csodálatos ereje van a pozitív és kimondott szónak.

Személy szerint nincs egy mód, ami szerint használom őket, hol így, hogy úgy. Mert mindig, mindennek megvan a maga miértje :)

Tudom, hogy a számomra legmegfelelőbb dolgok történnek meg velem, noha ezek nem mindig a "jónak" tűnő dolgok, de ebből is levonhatjuk a megtanulandó leckét. Szóval nem tudsz rosszul választani, ne izgulj!

A karkötőket nem kell lemosni, fizikailag tisztítani, ha víz éri egyébként nem lesz semmi baja, de azért ne ebben fürödj :)

Tisztító-szeretet energiával viszont tölthetjük őket, igazából az olajak is tisztítják energetikailag és egymás rezgését is erősítik, ezáltal a miénket is.

A fagolyóknak köszönhetően tovább megmarad az illatuk, mint csak a bőrünkön.

Az illóolajakból a keverékeket részesítem előnyben és sokszor több félét is használok külön-külön karkötőn, de mégis egyszerre.


Hasonló témában, itt olvashatsz  ALKALMAZÁSOK  

   INSTAGRAM    

Ha szereted a lélekemelő gondolatokat, az otthon dekorálást, a növényeket és igazából a napi történéseket, akkor kövesd az oldalam

     Alkotásaim      Instagram      Kapcsolat                      

© 2021 Szeretettel készítve

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el