GRATULÁLOK

2021.11.01

Lehet, hogy már egy ideje Te is használod az illóolajakat és tapasztalod a csodálatos hatásukat, hogy minden egyes nap, minden egyes élethelyzetben, mennyi mindenben lehetnek a segítségünkre. Van olyan nap, amikor elfelejtem valamelyiket használni, ami igazából nem is elfelejtés, hanem inkább a tudatalatti működése, hogy azt most valamiért meg kellett élnem, valamit most az a helyzet nekem mutatni akar, de ilyenkor nem szabad csüggetnek lenni, mert, amikor eljön a pont megfelelő idő, akkor "eszembe jut" úgyis, hogy valamelyik olajat használjam és pont azt fogom használni, ami akkor a legmegfelelőbb lesz az adott kihívásomra (problémámra) lehet, hogy nem az lenne a tudatos elme szerinti legideálisabb olaj választás, de bízok abban, hogy az intuitíven jövő sugallatok Istentől jönnek, csak képesnek kell lennem a fogadására és bíznom benne. 

Ezt az olajválasztást leginkább a keverék,-érzelmi olajoknál szoktam használni. Valamint igyekszem az életem minden területén alkalmazni ezt a "látásmódot".


Hasonló témában, itt olvashatsz  HARMÓNIÁBAN

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el