Illóolajak a mindennapokban

ILLÓOLAJAK

HAMAROSAN BŐVEBBEN ...


CSODÁS NÖVÉNYEK


Olyan csodálatosak az illatok, az illóolajak, melyek a növények esszenciális lényegei, benne van a rezgésük, a tudásuk, a jótékony hatásuk, melyeket nap mint nap tapasztaljuk az életünkben. Kislánykoromban imádtam a nagymamám virágos kertjében téblábolni, egyik virágtól mentem a másikig és csak szagolgattam őket, olyan jó érzés ezekre visszaemlékezni, olyan volt számomra, mint egy kis tündérkert. Szerettem volna virágkötő lenni, biztos vagyok benne, hogy ez a sok szép emlék nagy szerepet játszott ebben. 


Aztán másfelé indultam el, ami a tanulmányaimat illeti, igaz kicsit megmaradt ez a vonal, környezetvédelmi és energetikai dolgokról tanultam, ami akkoriban és azóta sem nagyon érdekelt úgy igazán vagyis nem abban a formában. Ám volt egy pont, amikor rájöttem, hogy nézd már, megint előkerültek a növények, a virágok, az illatok, sok sok olyan dolog, amiket én sulis éveimben tanultam, igaz semmi sem ragadt meg belőlük és mégis, milyen felismerés volt ez számomra, hogy már ott, akkor, sőt még kislányként elkezdődött ez az imádat. Az energetikai dolgokkal ugyanezt a felfedezést éltem meg, hogy most nem a napenergiáról, szélenergiáról... tanulok, hanem az energiával történő kezelésekről a mindent átfogó és működtető univerzáils energiákról, ami mindannyiunkban és mindenhol jelen van, a növényekben is. Így utólag nézve a virágkötő vágyaimat is sikerül megélnem a gyönyörű selyemvirágoknak köszönhetően, ott van meg az alkotás iránti szeretetem, a szép látványa, melyekhez kapcsolódnak az illóolajak, mint csodás illatok.  


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el